Nytt samarbete på gång

Dags att gå ut med detta offentligt nu. Jag har knutit en ny samarbetsparter med mina drickglas från The bottle collection. Det var tidigare i höst som en av grundarna till företaget Rescued tog kontakt med mig. Han hade varit på en trevlig middag på Retaste där mina glas finns i serveringen. Vi har sedan dess haft kontakt och bollat idéer om ett eventuellt samarbete. Vi såg fort att vi hade samma visioner och filosofi. Rescued är idag ett företag inom livsmedelsindustrin som räddar frukt och rotsaker från att slängas för att bli juice. Dem har ett brett kontaktnät med säljare i både Stockholm, Göteborg och Malmö.

Det vi nu är på gång med är att dem kommer sälja mina glas genom deras varumärke. En gemensam förpackning är på gång för att på den beskriva vårt samarbete. Jag är oerhört exhalterad över detta samarbete. Att få ut en produkt på marknaden är otroligt svårt oavsätt hur bra produkten är. Detta samarbete kommer göra det otroligt mycket enklare för mig att nå ut både med min produkt och som jag som varumärke dessutom kommer min omsättning att öka. Nu kan jag fokusera på att göra det jag kan (designa och producera) och dom gör det dom kan – marknadsföra och sälja.

Idéen ägs fortfarande av mig och jag kommer fortfarande kunna sälja dem på mitt håll. För att kolla in mer vad Rescued är och gör gå in på deras hemsida och läs mer: www.rescued.se